| მთავარი | სიახლეები | სკოლები | სამასწავლებლო | უნივერსიტეტები | სკოლამდელები - skolamdelebi.ge | მსოფლიო | სხვა სიახლეები |

აღდგომის ბრწყინვალე დღესასწაული ახლოვდება და ასეთ დროს, სადღესასწაულო ტკბილეულის საკითხიც აქტუალური ხდება. განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც საქმე ბავშვების ჯანმრთელობას ეხება.
როგორ უნდა შევარჩიოთ პასკა და ზოგადად სადღესასწაულო ტკბილეული, ისე, რომ ნაკლებად მავნებელი იყოს პატარების ჯანმრთელობისთვის; გთავაზობთ რამდენიმე რჩევას:
მაგალითად, ნატურალური სააღდგომო პასკის შემადგენლობაშია ფქვილი, კარაქი, რძე, კვერცხი, შაქარი, საფუარი, ქიშმიში, დაშაქრული ხილი და დაჭრილი თხილიც კი, ამიტომ მნიშვნელოვანია, ტკბილეულის ინგრედიენტები სხვა დანამატებს არ შეიცავდეს, მთავარი კი ისაა, რომ არ უნდა შედიოდეს შემდეგი საკვები დანამატები: ფოსფატები, სორბიტოლი, ეთილის სპირტი და პროპილენგლიკოლი.
შემოდგომის სეზონზე 4 საგანში ჩატარდა და მასში II-XII კლასის მოსწავლეებმა მიიღეს მონაწილეობა მთელი საქართვლოდან
„საკვებს აღენიშნებოდა მძაფრი, უსიამოვნო სუნი... გამოვლინდა კრიტიკული შეუსაბამობა“
„შევიმუშაოთ აღმზრდელ-პედაგოგთა პროფესიული სქემა და საბოლოოდ ამ ადამიანებს დავარქვათ „პედაგოგები“ - ისინი ამ სტატუსს იმსახურებენ“...
etaloni.ge-ს ბლიც-კითხვებს მუხროვანის საჯარო სკოლის დირექტორი სვეტლანა სუხორუკოვა პასუხობს
პროექტის ფარგლებში მოსწავლეებმა იმუშავეს სხვადასხვა აქტივობაზე
შემოდგომის სეზონზე 4 საგანში ჩატარდა და მასში II-XII კლასის მოსწავლეებმა მიიღეს მონაწილეობა მთელი საქართვლოდან