| მთავარი | სიახლეები | სკოლები | სამასწავლებლო | უნივერსიტეტები | სკოლამდელები - skolamdelebi.ge | მსოფლიო | სხვა სიახლეები |

ბარბარობისთვის, მოსახლეობის უმრავლესობა ლობიანებს აცხობს, თუმცა მუდმივი დილემაა - როგორ მოვამზადოთ გულსართი ისე, რომ არ დაიფშვნას.
გთავაზობთ რამდენიმე რჩევას:
ღორის ქონი საუკეთესო საშუალებაა მასის შესაკრავად, შეგიძლიათ ზეთი გამოიყენოთ, მთავარია ცხიმი არ აკლდეს.
ერთ-ერთი გამოსავალი კარტოფილია, ჩაახარშეთ და შიგთავსი კარგად შეიკვრება. ასევე, იყენებენ ფქვილსაც.
დიასახლისები ასევე ამბობენ, რომ ლობიანის გულსართის მთავარი ინგრედიენტი ბევრი კარაქია - მხოლოდ ასე მოახერხებთ ისეთი მასის მომზადებას, რომელიც ჭამის დროს არ დაიფშვნება.
შემოდგომის სეზონზე 4 საგანში ჩატარდა და მასში II-XII კლასის მოსწავლეებმა მიიღეს მონაწილეობა მთელი საქართვლოდან
Izrune.ge-ს წარმატებული „ვარსკვლავების“დაჯილდოება მიმდინარეობს
etaloni.ge-ს ბლიც-კითხვებს მუხროვანის საჯარო სკოლის დირექტორი სვეტლანა სუხორუკოვა პასუხობს
პროექტის პრეზენტაციამ დამსწრე საზოგადოების დიდი მოწონება დაიმსახურა
შემოდგომის სეზონზე 4 საგანში ჩატარდა და მასში II-XII კლასის მოსწავლეებმა მიიღეს მონაწილეობა მთელი საქართვლოდან